ua en ru

Хачеріді вибув на термін від 4 до 6 тижнів

Хачеріді вибув на термін від 4 до 6 тижнів Фото: Хачеріді травмувався

Гравець не з'явиться на полі раніше травня

Захисник "Динамо" Євген Хачеріді вибув на термін від 4 до 6 тижнів із-за розтягування зв'язок коліна. Про це повідомляє прес-служба київського клубу.

У контрольному матчі "Динамо" - "Ворскла", який відбувся у Києві 25 березня, футболіст у середині першого тайму через отримане ушкодження достроково завершив гру.

Проведене МРТ та інші медичні обстеження показали, що у Євгена розтягнення внутрішніх бічних зв'язок колінного суглоба і на відновлення необхідно від 4 до 6 тижнів.

З сьогоднішнього дня динамівець проходить інтенсивну реабілітацію під наглядом клубних лікарів і фізіотерапевтів в медико-реабілітаційному комплексі в Конча-Заспі.

Відзначимо, що головний тренер "біло-синіх" Сергій Ребров перевів Хачеріді в дубль. Незабаром між ними відбулася розмова, в ході якого була досягнута домовленість про те, що футболіст через ігри дубля повертає собі колишні кондиції і після цього знову зможе приєднатися до першої команди.

Нагадаємо, захисник "Динамо" Євген Хачеріді 16 березня провів перший офіційний матч в нинішньому році у складі молодіжної команди.