ua en ru

Хачеріді може переїхати до Туреччини

Хачеріді може переїхати до Туреччини Фото: Євген Хачеріді

Бачити українця в команді хоче головний тренер "Галатасарая"

Захисник київського "Динамо" і збірної України Євген Хачеріді може переїхати в Туреччину. Про це повідомляє сайт Webaslan.com.

За інформацією ЗМІ, бачити нового захисника у своїй команді хоче головний тренер "Галатасарая" Ігор Тудор.

Раніше турецький клуб вже виявляв інтерес до футболіста. У грудні минулого року повідомлялося, що "Галатасарай" готовий запропонувати за Хачеріді 1 млн євро. Пізніше називалася сума в 2 млн доларів, проте "біло-сині" оцінили вартість футболіста вдвічі дорожче.

Контракт захисника з "Динамо" закінчується в кінці 2017 року. Але президент київського "Динамо" заявляв, що не згоден з Хачеріді за термінами його контракту в столичному клубі. Зі слів Суркіса, контракт закінчується 1 липня 2018.

Зазначимо, головний тренер "біло-синіх" Сергій Ребров перевів Хачеріді в дубль. Незабаром між ними відбулася розмова, під час якої було досягнуто домовленості про те, що футболіст через ігри дубля повертає собі колишні кондиції і після цього знову зможе приєднатися до першої команди.

Нагадаємо, захисник "Динамо" Євген Хачеріді 16 березня провів перший офіційний матч в нинішньому році у складі молодіжної команди.