ua en ru

Губернатор Дніпропетровської обл. скоротив понад 200 чиновників ОДА

Губернатор Дніпропетровської обл. скоротив понад 200 чиновників ОДА Фото: Валентин Резніченко

Глава обладміністрації скоротив 20% всіх працівників

Губернатор Дніпропетровської області Валентин Резніченко в червні 2015 р. скоротив 203 працівника Дніпропетровської обласної державної адміністрації. Про це повідомляє прес-служба Дніпропетровської ОДА.

"У червні скорочено 203 працівники ОДА, це 20% всіх працівників обласної адміністрації. ОДА робить акцент на проектному менеджменті та правильному перерозподілі функціональних обов'язків", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що до скорочення в ОДА працювало 1 013 співробітників, зараз їх залишилося 810.

"Ми проаналізували роботу департаментів і скоротили тих службовців, які дублювали функції, працювали не на повну, просто переводили папери. Це неприйнятно. Представляти інтереси повинні ефективні менеджери, які знають свою справу, прагнуть працювати і надавати якісні послуги", - заявив Резніченко.

За словами голови ОДА, конкуренція підвищить дисципліну службовців і спонукатиме їх до ретельного виконання обов'язків та правильного перерозподілу завдань і обсягів роботи.

"Відтепер ми робимо акцент на проектному менеджменті та правильному перерозподілі навантаження. Якщо службовець не готовий до відкритого діалогу з людьми, не може або не хоче працювати в інтересах Дніпропетровщини - він буде звільнений. Закликаю всіх зрозуміти: потрібно працювати на принципово новому рівні", - зазначив Резніченко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бюджетна децентралізація збільшила бюджет Дніпропетровської обл. на третину.