ua en ru

У ДСНС попередили про пожежну небезпеку у 8 областях України

У ДСНС попередили про пожежну небезпеку у 8 областях України Фото: гасіння пожежі за допомогою авіації ДСНС (dsns.gov.ua)

В Одеській, Миколаївській, Херсонській та Запорізькій областях очікується надзвичайний рівень пожежної небезпеки

Державна служба України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) попередила про пожежну небезпеку у 8 областях України, передає прес-служба відомства.

"За даними Укргідрометцентру, 11-15 вересня в Одеській, Миколаївській, Херсонській та Запорізькій областях переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки. У Донецькій, Луганській, Харківській та Дніпропетровській областях висока (4 класу), 14-15 вересня місцями надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека", - заявили в ДСНС.

Нагадаємо, 10 вересня в Києві в результаті пожежі в дев'ятиповерховому житловому будинку загинула дитина. О 12:16 у київську службу порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в одній з квартир на восьмому поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку на вул. Симиренка, 24 у Святошинському районі міста.

"Під час ліквідації пожежі вогнеборці врятували потерпілих чоловіка, який госпіталізований з сильними опіками, і жінку. Також з дев'ятого поверху були евакуйовані жінка і дві дитини", - зазначили рятувальники.

Пожежу загасили близько 13:31.