ua en ru

У ДСНС показали наслідки вчорашнього артобстрілу Торецька

У ДСНС показали наслідки вчорашнього артобстрілу Торецька Фото: рятувальники ліквідують пошкодження будівлі

Обстрілами пошкоджено 14 приватних будинків і 5-поверховий житловий будинок

Унаслідок артилерійського обстрілу міста Торецьк Донецької області, проведеного вночі 11 червня з боку неконтрольованої українською владою території, сталося пошкодження 14 приватних будинків і 5-поверхового житлового будинку. Про це повідомляє прес-центр ГУ ДСНС в області.

Зазначено, що артударами також пошкоджено будівлі Бахмутського міжрегіонального відділення Управління поліції охорони, два бокси АТП-11407, залізничний вокзал смт. Новгородське та Новгородський хлібо-приймальний пункт "Бета-Агро-Інвест".


"Протягом 11 червня спільно з правоохоронними органами проведено обстеження пошкоджених будинків і споруд на предмет встановлення характеру пошкоджень та необхідності проведення відновлювальних робіт. Рятувальниками було проведено розбирання аварійно-небезпечних конструкцій пошкоджених будівель та споруд, які становили загрозу людям", - йдеться в повідомленні.

У ДСНС показали наслідки вчорашнього артобстрілу ТорецькаФото: рятувальники в обстріляному Торецьку

Від Головного управління ДСНС у Донецькій області до ліквідації наслідків обстрілу було залучено 8 людей особового складу та 1 одиницю техніки.

У ДСНС показали наслідки вчорашнього артобстрілу ТорецькаФото: пошкоджений дах будинку після артудару в Торецьку

Нагадаємо, 11 червня, з 00:10 до 00:30, бойовики з артилерійських установок 152 мм розстріляли житловий сектор Торецька: в одному з будинків штукатуркою присипало двох дітей.