ua en ru

ДСНС переходить на посилений режим на період святкування Дня захисника України

ДСНС переходить на посилений режим на період святкування Дня захисника України Фото: рятувальник ДСНС (facebook.com/MNSTERNOPIL)

На вихідні близько 7 тис. рятувальників по всій країні будуть на цілодобовому чергуванні

Рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій переходять на посилений режим несення служби на період святкування Дня захисника України. Про це йдеться в повідомленні на сайті ДСНС.

Повідомляється, що на період святкування Дня захисника України підрозділи ДСНС переходять на посилений режим несення служби і перебувають у готовності до реагування на будь-які надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру.

"В кожному регіоні України проводиться уточнення місць масових заходів, посилений моніторинг пожежної безпеки на потенційно небезпечних об'єктах та об'єктах державного значення, здійснюються профілактичні відпрацювання з населенням щодо дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій", - йдеться в повідомленні.

Всього до 08:00 17 жовтня на цілодобовому чергуванні буде знаходитися близько 7000 рятувальників та понад 2000 одиниць техніки ДСНС.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Укрзалізниця" призначила ще один додатковий поїзд на середину жовтня, коли відзначаються День захисника України і свято Покрови Пресвятої Богородиці.