ua en ru

ДСНС очистила Балаклію від боєприпасів, зона забруднення зменшена до 200 метрів

ДСНС очистила Балаклію від боєприпасів, зона забруднення зменшена до 200 метрів Фото: піротехніки ДСНС очистили територію навколо Балаклії

Піротехніки ДСНС очистили від вибухонебезпечних предметів територію Балаклії та ще дев'яти населених пунктів

Піротехніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій очистили територію навколо Балаклії Харківської області від вибухонебезпечних предметів, десятикілометрову зону забруднення зменшено до 200 метрів. Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

"Піротехнічними розрахунками ДСНС очищено від вибухонебезпечних предметів територію м. Балаклія та дев'ять населених пунктів, які потрапили в зону надзвичайної ситуації. У ході очищення піротехнічними підрозділами ДСНС територій навколо м. Балаклія від вибухонебезпечних предметів, 10 кілометрову зону забруднення зменшено до 200 м", - йдеться у повідомленні.

Відзначають, що до ліквідації наслідків надзвичайної ситуації залучено 577 чол. та 128 од. тех., у тому числі від ДСНС 156 чол. та 53 од. тех., 20 піротехнічних розрахунків (135 чол. та 50 од. тех.). На місці події працює штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на чолі із головою Балаклійської районної державної адміністрації Масельським С.І.

Нагадаємо, більше половини багатоповерхівок Балаклії пошкоджені і потребують ремонту. Всього у місті потребують ремонту 117 будинків.