ua en ru

ДСНС вилучила 150 вибухонебезпечних предметів після вибухів на складі в Донецькій області

ДСНС вилучила 150 вибухонебезпечних предметів після вибухів на складі в Донецькій області Фото: роботи на складі в Донецькій області (dsns.gov.ua)

Піротехніки обстежують територію біля складу, де напередодні вибухали боєприпаси

Піротехніки після вибухів на складі боєприпасів в Донецькій області вилучили 150 вибухонебезпечних предметів. Про це йдеться в повідомленні управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Донецькій області.

Повідомляється, що станом на 15:30 23 вересня піротехніки виявили та вилучили 150 вибухонебезпечних предметів на місці ліквідації наслідків надзвичайної ситуації в Нікольському районі Донецької області. Зокрема, в селі Новоянісоль виявили та вилучили 8 вибухонебезпечних предметів та на відкритій території поблизу населеного пункту - 142 боєприпаси.

"Завершено роботи по обстеженню території населеного пункту. В даний час проводиться обстеження відкритої території за межами села Новоянісоль. Всього обстежили територію площею 20 га", - додали в ДСНС.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що від вибухів на складі боєприпасів в Донецькій області пошкоджено 14 будинків.

"Станом на 8:00 встановлені пошкодження за 14 адресами: в основному, віконні блоки, покрівлі та паркани. Інформація про потерпілих не надходила", - повідомив глава Донецької ОВЦА Павло Жебрівський.