ua en ru

Гризлов займеться розширенням міжнародного діалогу для врегулювання ситуації в Україні

Гризлов займеться розширенням міжнародного діалогу для врегулювання ситуації в Україні Фото: Борис Гризлов сконцентрується на врегулювання ситуації в Україні

Володимир Путін виключив Гризлов зі складу Радбезу РФ через розширення його обов'язків у Мінських переговорах

Президент Росії Володимир Путін виключив повноважного представника Росії в контактній групі Бориса Гризлова з складу Радбезу РФ у зв'язку з розширенням його обов'язків у рамках міжнародний діалог для врегулювання ситуації в Україні. Про це повідомляє ТАСС з посиланням на джерело в російському Радбезі.

"Президент прийняв рішення, виходячи із завдань, які він ставить перед Борисом Гризловим. У числі цих завдань - "розширення можливостей для міжнародного діалогу з метою врегулювання ситуації в Україні. Це зажадає від Гризлова участі в роботі різного роду міжнародних майданчиків в європейських столицях - Парижі, Берліні та інших", - сказав співрозмовник агентства.


У свою чергу в Кремлі прокоментували кадрові зміни в Радбезі РФ.

"Справа в тому, що Гризлов зараз концентрується на українських справах. І зараз сфера його зайнятості фактично має вузьку, спеціалізовану спрямованість", - сказав журналістам прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков.

Нагадаємо, 26 грудня постійний член Ради Безпеки Російської Федерації Борис Гризлов був призначений повноважним представником РФ в контактній групі по врегулюванню ситуації в Україні.