ua en ru

Грузія, Туреччина і Азербайджан підпишуть меморандум про військове співробітництво

Грузія, Туреччина і Азербайджан підпишуть меморандум про військове співробітництво Фото: Грузія, Туреччина та Азербайджан зміцнять військове співробітництво

Зустріч міністрів оборони Грузії, Туреччини та Азербайджану відбудеться в Батумі через 10 днів

Міністр оборон Грузії спільно з главами оборонних відомств Азербайджану і Туреччини незабаром планують підписати меморандум про співпрацю у тристоронньому форматі. Про це повідомляє Грузія Online.

Це питання обговорювалося на зустрічі глави відомства Левана Ізорія з його турецьким колегою Фікрі Ишиком на міжнародній виставці оборонної промисловості (IDEF), що проходить в Стамбулі, додали в прес-службі Міноборони Грузії.

За словами Ізорії, через 10 днів в Батумі відбудеться зустріч міністрів оборони Грузії, Туреччини та Азербайджану.

"Ми обговоримо формат тристоронньої співпраці. Буде підписано меморандум, спрямований на підвищення якості нашого військового співробітництва", - сказав міністр.

Як повідомлялося раніше, Україна і Туреччина підписали протоколи про нові напрямки співпраці між турецьким і українським оборонпромом.

Повідомляється, що вже до візиту президента Турецької Республіки Реджепа Тайіпа Ердогана в Київ сторони встигнуть почати кілька спільних проектів в оборонній сфері.

Нагадаємо, Трамп дав розпорядження посилити кібербезпеку США та розширити співробітництво з іншими країнами в цій сфері.