ua en ru

У Грузії потяг зіткнувся з вантажним автомобілем, є постраждалі

У Грузії потяг зіткнувся з вантажним автомобілем, є постраждалі Фото: у Грузії з рейок зійшов потяг (Руставі2 screenshot)

В результаті події потяг зійшов з рейок

В Грузії, на ділянці залізниці Горі-Нікозі, вантажний автомобіль зіткнувся з потягом, в результаті чого поїзд зійшов з рейок. Про це повідомляє "Грузія Online".

"У результаті події постраждав водій вантажного автомобіля, у якого зламана нога, а також його пасажир - у того зламана рука. Обидва перевезені в одну з клінік Горі. Їх життю не загрожує небезпека", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що на місці події працюють правоохоронці та екстрені служби, які за допомогою спеціальної техніки намагаються повернути поїзд на рейки. За даним фактом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст.276 УКГ - порушення правил руху або експлуатації транспорту, що викликало нанесення шкоди здоров'ю.

Нагадаємо, 6 червня повідомлялося, що в Харківській області поїзд на смерть збив жінку. Згідно з повідомленням, в результаті події відбулися затримки руху поїзда № 74 на годину і 2-х приміських поїздів на 33 і 24 хвилини відповідно.