ua en ru

Група озброєних військових РФ викрала мешканця окупованого Шахтарська, - розвідка

Група озброєних військових РФ викрала мешканця окупованого Шахтарська, - розвідка Фото: бойовики (mykolaivka-rada.gov.ua)

На окупованому Донбасі продовжується скоєння злочинів російськими військовослужбовцями

Група озброєних військовослужбовців Російської Федерації викрала мешканця окупованого Шахтарська (Донецька область). Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник з посиланням на Головне управління розвідки.

"Продовжується скоєння злочинів російськими військовослужбовцями проти цивільного населення. Так, 29 листопада у Шахтарську групою озброєних російських військовослужбовців було викрадено місцевого мешканця", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на підконтрольній території самопроголошеної "Донецької народної республіки" затримали "більше десяти українських диверсантів".

"Міністерство держбезпеки ДНР" повідомляло, що затримання проводилися за участю "спецслужб Луганської народної республіки". Крім того, у так званому "міністерстві держбезпеки ДНР" заявили, що були затримані "чиновники ЛНР", які "здійснювали цілеспрямовану роботу по дискредитації діяльності правоохоронних органів і спецслужб" самопроголошених республік.