ua en ru

Група "Метінвест" інвестує в соціальну сферу Краснодона понад 15 млн грн

В рамках угоди про співпрацю у сфері соціального партнерства ПАТ "Краснодонвугілля" в 2014 році профінансує близько 20 інфраструктурних проектів загальною вартістю 13 млн грн, ще понад 2 млн грн піде на реалізацію корпоративних програм та благодійність. Про це повідомляє прес-служба Групи "Метінвест", до складу якої входить ПАТ "Краснодонвугілля".

Згідно з повідомленням, серед пріоритетних сфер співробітництва були визначені: розвиток інфраструктури міст і селищ Великого Краснодону, популяризація спорту і здорового способу життя, підвищення якості освіти та медицини, благодійність та розвиток волонтерського руху.

"Угоду про соціальне партнерство ми підписуємо третій рік поспіль. Щорічно компанія збільшує обсяги інвестицій, тому що хоче, щоб люди жили гідно. У цьому році, незважаючи на складну економічну і політичну ситуацію в країні, ми не змінюємо свої плани. Навпаки, в 2014 році Група "Метінвест" збільшить інвестиції на 50%", - повідомив генеральний директор "Краснодонвугілля" Олександр Ангеловський.

У повідомленні прес-служби наголошується, що в рамках угоди буде оновлено тролейбусний парк Краснодона. Також заплановано відновлення басейну в міському Палаці спорту та реконструкція школи мистецтв.

Варто зазначити, що для дітей з неблагополучних сімей і сиріт "Краснодонвугіллям" передбачена соціальна програма: тим з них, хто вирішить працювати на дане підприємство, після отримання профільної освіти, нададуть житло.

"Також продовжаться роботи з благоустрою скверів і парків у містах присутності активів компанії. Програмою передбачено надання допомоги у проведенні заходів, присвячених 100-річчю Краснодона", - йдеться в повідомленні.

Свої підписи під документом поставили генеральний директор ПАТ "Краснодонвугілля" Олександр Ангеловський і міський голова Краснодона Юрій Баклагов.