ua en ru

Dentsu Aegis Network очолила рейтинг медійних груп України

Dentsu Aegis Network очолила рейтинг медійних груп  України Фото: Dentsu Aegis Network зайняла 1 місце в рейтингу (facebook.com-dentsuaegisnetworkua)

Найбільший медійним рекламним агентством в 2016 році стало агентство Carat, що входить в групу

Комунікаційна група Dentsu Aegis Network посіла перше місце у всеукраїнському рейтингу медійних груп, згідно з їх оборотами (білінгом) за підсумками 2016. Про це повідомили у Всеукраїнській рекламній коаліції, що опублікувала рейтинг.

Комунікаційна група Dentsu Aegis Network стала групою №1 в Україні вже другий рік поспіль - найбільшим медійним рекламним агентством в 2016 році стало агентство Carat (входить у групу Dentsu Aegis Network). Всього в рейтинг увійшло 28 агентств, що представляють як міжнародний, так і український бізнес.

"Білінги медіа агентств, зазначені в рейтингу, носять в цілому індикативний характер. Методика рейтингу не дозволяє отримати більш точні значення білінгів, наблизивши їх до реальних бухгалтерських документів, однак цілком справляється зі своїм основним завданням - представити загальну розстановку сил на агентському медіа ринку", - підкреслив в преамбулі до рейтингової таблиці виконавчий директор Всеукраїнської рекламної коаліції Максим Лазебник.

Зазначимо, що динаміка оборотів агентств, що увійшли в рейтинг, дозволяє робити оптимістичні висновки про відновлення економіки України: зростання білінгів агентств в 2016 році порівняно з 2015 роком склало 32,8%.