ua en ru

Група DCH проводить масштабні промо-проекти для покращення іміджу України, - Ярославський

Група DCH активно займається залученням західних інвестицій у вітчизняну економіку, в тому числі здійснюючи масштабні міжнародні промо-проекти. Про це Олександр Ярославський повідомив в інтерв'ю виданню "Український футбол".

"Працюємо на імідж України, показуючи, що до нас можна їхати і робити тут бізнес. У нас є прекрасні умови для організації масштабних форумів, чим і користуємося", - зазначив бізнесмен.

Зокрема, аеровокзальний комплекс харківського аеропорту поточної восени має намір прийняти у себе Міжнародний форум з розвитку фермерства AGROPORT, що проходить під егідою ООН.

Це найбільше галузеве подія Східної Європи і єдине з українських заходів, яке в нинішньому році було включено у всесвітній календар FAO. Форум AGROPORT пройде в Міжнародному аеропорті "Харків" вже вдруге. Раніше харківський аеропорт, так само як і готель Kharkiv Palace 5*, неодноразово приймали у себе великі форуми континентального і глобального значення.

"DCH постійно працює з потенційними закордонними інвесторами, їх привозимо сюди, організовуємо різні заходи - у тому числі спільно з Міністерством закордонних справ", - додав Ярославський.

Нагадаємо, навесні цього року в Празі, Варшаві та Будапешті за підтримки МЗС України та ТППУ пройшли бізнес-форуми проекту Ukraine: Just Business, метою яких є підвищення інвестиційної привабливості української економіки. Група DCH стала стратегічним партнером проекту та приймає активну участь у його реалізації.