ua en ru

Гройсман заявив, що не важливо, буде створена антикорупційна палата або суд

Гройсман заявив, що не важливо, буде створена антикорупційна палата або суд Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Гройсман заявив, що в Україні потрібно швидко створити інструмент, який дозволить здійснювати правосуддя над корупціонерами

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що не важливо, що саме буде створено: антикорупційна палата чи суд. Про це Гройсман заявив на щорічній зустрічі "Ялтинської європейської стратегії" (YES), повідомляє прес-служба форуму.

Так, Гройсман заявив, що в Україні потрібно швидко створити інструмент, який дозволить здійснювати правосуддя над корупціонерами.

"В Україні створена антикорупційна інфраструктура, є законодавство, що дозволяє якісно працювати, єдине слабке місце - це українські суди. Я вважаю, що ми маємо швидко створити інструмент, який дозволить здійснювати правосуддя над корупціонерами. Як це буде називатися - антикорупційна палата чи антикорупційний суд - немає значення, важливо швидко створити орган, який буде якісно цим займатись", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко заявив про можливість створити антикорупційну палату вже наступного місяця.