ua en ru

Гройсман заявив, що об'єктивних обставин для різкого коливання курсу гривні на сьогодні немає

Гройсман заявив, що об'єктивних обставин для різкого коливання курсу гривні на сьогодні немає Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Гройсман заявив, що коливання курсу носить абсолютно сезонний характер

Об'єктивні обставини для різкого коливання курсу гривні сьогодні відсутні. Про це сьогодні на підсумковій прес-конференції сказав прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, передає кореспондент РБК-Україна.

"Коливання курсу носить абсолютно сезонний характер, в грудні завжди так відбувається. У січні відбувається стабілізація і це абсолютно очевидно... Звертаю увагу, що сьогодні немає підстав говорити про те, що ми очікуємо які-небудь серйозні коливання. Об'єктивні обставини відсутні", - сказав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що курс долара на міжбанку у продажу 22 грудня 2017 року в 12:40 підвищився на 6 копійок - до 27,97 грн/дол. Порівняно з показником закриття попередніх торгів, курс євро у продажу підвищився на 3 копійки - до 33,14 грн/євро.

Зазначимо, Національний банк України (НБУ) на 22 грудня 2017 року порівняно з попереднім банківським днем незначно підвищив курс гривні до 27,86 гривень за долар.