ua en ru

Гройсман заявив про намір взяти участь у парламентських виборах

Гройсман заявив про намір взяти участь у парламентських виборах Фото: Володимир Гройсман йде на вибори в парламент (kmu.gov.ua)

Також Гройсман заявив, що потрібно змінити виборчу систему

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що має намір брати участь у найближчих виборах до Верховної ради. Про це він сказав у вівторок, 27 лютого, на зустрічі з журналістами регіональних ЗМІ у Києві.

"Буду брати участь у наступних парламентських виборах. Я планую це зробити. Я буду брати участь для того, щоб боротися за проведення конкретних необхідних рішень, зокрема, питання нової виборчої системи... Завдань дуже багато, і я планую брати участь у цих виборах для реалізації цих завдань", - підтвердив Гройсман.

Також прем'єр заявив, що потрібно до парламентських виборів змінити виборчу систему.

"Парламент у першому читанні прийняв непоганий закон, який може бути доопрацьований до другого читання, щоб це були відкриті партійні списки", - сказав прем'єр.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що політична партія "Блок Петра Порошенка "Солідарність"" готова взяти участь у позачергових виборах у парламент. У фракції "Народний фронт" заявили, що вони проти дострокових виборів в країні, але у разі їх проведення будуть готові до участі.