ua en ru

Гройсман заявив про штучне затягування роботи Ради

Гройсман заявив про штучне затягування роботи Ради Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

За словами прем’єра, це робиться для того, щоб унеможливити прийняття пенсійної реформи

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив про штучне затягування роботи парламенту та закликав народних депутатів розглянути законопроект про пенсійну реформу у четвер, 21 вересня. Про це він заявив сьогодні в ході засідання уряду, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я вважаю надзвичайно важливим, щоб ця реформа була прийнята вже на цьому тижні, завтра залишається останній день повноцінної роботи українського парламенту на цьому сесійному тижні, і до мене доходять сигнали про штучне затягування деякими політичними силами розгляду судової реформи, щоб унеможливити прийняття пенсійної реформи... Я хочу сьогодні закликати всі "здорові" сили українського парламенту, зробити все залежне від себе, щоб ми завтра розглянули системну реформу пенсійної системи України ", - підкреслив прем’єр-міністр.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що спікер Верховної Ради України Андрій Парубій запропонує продовжити пленарне засідання парламенту в четвер до прийняття пенсійної реформи. "Якщо в четвер ми зможемо завершити судову реформу, а я сподіваюся, що ми її в четвер завершимо , то ми перейдемо до пенсійної реформи і будемо працювати, поки не розглянемо 2050 поправок, поки ми її не приймемо", - зазначив глава Ради.