ua en ru

Гройсман вважає, що Україна за 5 років здатна здійснити економічний прорив

Гройсман вважає, що Україна за 5 років здатна здійснити економічний прорив Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Гройсман зазначив, що за 5 років Україна здатна покращити показники розвитку по всіх напрямках життєдіяльності країни

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман вважає, що Україна за 5 років здатна здійснити економічний прорив. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Так, Гройсман повідомив, що дав інтерв'ю канадській журналістці Даєн Френсіс з National Post, у якому розповів, якою бачить Україну за 5 років.

"За цей період (5 років, - ред.) ми здатні здійснити економічний прорив і покращити показники розвитку по всіх напрямках життєдіяльності країни. Але результатом нашої роботи стануть не статистичні цифри, а зміни в демографічній динаміці. Моє бажання, аби вже за 5 років наші співвітчизники побачили перспективи в навчанні, роботі, самореалізації, народжуванні дітей не десь на чужині, а на Батьківщині. Заради цього і працюємо вже зараз", - зазначив він.

За неповні два місяці в Україні стартували одразу три фундаментальні реформи – освіти, охорони здоров’я та пенсійної сис...

Опубліковано Volodymyr Groysman 29 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше Гройсман зазначав, що прогнози Кабінету міністрів України та Національного банку свідчать про стабільне зростання економіки і уповільнення інфляції.

"У наступному році очікуємо 3%, і уповільнення інфляції. У цьому році вона буде трохи більше 11%, що цілком природно. У наступному році очікуємо також природне зниження. Ціни будуть стабільними, а економіка буде рости", - сказав Гройсман.