ua en ru

Гройсман вважає, що надзвичайні заходи в енергетиці продовжуватися не будуть

Гройсман вважає, що надзвичайні заходи в енергетиці продовжуватися не будуть Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Гройсман заявив, що йде якісна підготовка до зими

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман вважає, що надзвичайні заходи в енергетиці продовжуватися не будуть. Про це він розповів в інтерв'ю виданню "Ділова столиця".

"Думаю, ми не будемо продовжувати надзвичайний стан, будемо переходити до нормалізації ситуації", - заявив він, відповідаючи на питання про те, чи буде продовжено надзвичайний стан в енергетиці.

Крім того, розповідаючи про підготовку до опалювального сезону, Гройсман заявив, що наразі йде якісна підготовка до зими, і "все буде добре і не тільки в енергетиці".

"В минулому році теж всі казали, що не переживемо зиму. Втім, все склалося добре, навіть незважаючи на блокаду. Ми якісно готуємося до зими, і все буде добре. І не тільки в енергетиці. Я впевнений, що ми і далі будемо утримувати стабільну ситуацію, нарощувати економічний ріст і забезпечувати успіх України", - додав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 18 липня 2017 року закінчився строк дії надзвичайних заходів на ринку електричної енергії. Це випливає з урядового розпорядження, яке ввело в дію надзвичайні заходи в енергетиці з 17 лютого 2017 року на місяць.