ua en ru

Гройсман розраховує, що Рада завтра ухвалить зміни до держбюджету і пенсійну реформу 

Гройсман розраховує, що Рада завтра ухвалить зміни до держбюджету і пенсійну реформу  Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Пенсійна реформа завтра має бути розглянута у першому читанні

Верховна Рада у четвер, 13 липня, має розглянути проект змін до державного бюджету на 2017 рік. Про це сьогодні на засіданні уряду заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман, передає кореспондент РБК-Україна.

"Дуже важливо завтра розглянути проект державного бюджету на 2017 рік, я маю на увазі проект змін, де є надзвичайно важливі видатки, які потрібно внести у бюджетні зміни", - заявив Гройсман.

Голова уряду зазначив, що розраховує на конструктивну позицію парламенту, який завтра також зможе розглянути проект пенсійної реформи у першому читанні.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко сподівається, що Верховна Рада України прийме в першому читанні законопроект про пенсійну реформу.

Вчора депутати Верховної ради України включили законопроект про пенсійну реформу (№6614 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій") до порядку денного. Однак до розгляду законопроекту нардепи так і не приступили.