ua en ru

Гройсман просить оприлюднити результати розслідування сутичок під Радою протягом тижня

Гройсман просить оприлюднити результати розслідування сутичок під Радою протягом тижня Фото: Володимир Гройсман

Голова ВРУ звернувся до Генпрокуратури, СБУ та МВД і чекає на звіт щодо розслідування

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман звернувся до Генерального прокурора Віктора Шокіна, міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та Голови СБУ Василя Грицака з проханням звітувати щодо ходу розслідування сутичок, які відбулися біля будівлі Верховної Ради України (ВРУ) 31 серпня 2015 р. протягом тижня. Про це сьогодні під час погоджувальної ради заявив Голова Верховної Ради Володимир Гройсман, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я написав листа Генеральному прокурору України, міністру внутрішніх справ і голові СБУ про те, щоб на цьому тижні вони обов'язково проінформували по те, в якому стані сьогодні розслідування щодо подій, які відбувались біля Верховної Ради 31 серпня", - заявив Гройсман.

Він також додав, що зараз чекає відповіді, у який день вони будуть готові проінформувати суспільство про хід розслідування цих подій.

Нагадаємо, за словами першого заступника голови фракції "Блок Петра Порошенка" Ігоря Кононенка, у ВРУ наступного тижня планується звіт генерального прокурора Віктора Шокіна і міністра внутрішніх справ Арсена Авакова про події під час зіткнень біля будівлі парламенту 31 серпня.