ua en ru

Гройсман просить НАБУ і АМКУ оцінити переговори "Борисполя" та МІУ в зв'язку з Ryanair

Гройсман просить НАБУ і АМКУ оцінити переговори "Борисполя" та МІУ в зв'язку з Ryanair Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

НАБУ і Антимонопольний комітет перевірять хід переговорів

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман попросить Національне антикорупційне бюро і Антимонопольний комітет дати оцінку переговорам міжнародного аеропорту "Бориспіль" і Міністерства інфраструктури у зв'язку з ситуацією з лоукостером Ryanair. Про це він повідомив у своєму Facebook.

Зокрема, він зазначив, що провів спеціальну нараду з керівництвом Міністерства інфраструктури, Мін'юсту, аеропорту "Бориспіль", Асоціації "Аеропортів України" та Офісу залучення і підтримки інвестицій.

"Ми прийняли спільне рішення, з яким погодилися всі учасники наради. Перше, звернутися в НАБУ і Антимонопольний комітет України щодо оцінки всього ходу переговорного процесу за участю Мінінфраструктури та Міжнародного аеропорту "Бориспіль" щодо дотримання законодавства та умов конкуренції", - повідомив Гройсман.

Останніми днями ЗМІ обговорюють тему зміни планів ірландської авіакомпанії #Ryanair виходити на український ринок. Ситуа...

Опубліковано Volodymyr Groysman 11 липня 2017 р.


Нагадаємо, раніше Гройсман заявив, що переговори з Ryanair відновлять.