ua en ru

Гройсман закликав нардепів проголосувати за доопрацьований проект бюджету-2017

Гройсман закликав нардепів проголосувати за доопрацьований проект бюджету-2017 Фото: Гройсман закликав ВР підтримати доопрацьований бюджет-2017

Прем'єр зазначив, що деякі політичні сили будуть робити все для недопущення прийняття бюджету-2017

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман закликає народних депутатів України зайняти державницьку позицію заради прийняття державного бюджету на 2017 рік. Про це він заявив під час години запитань до уряду у Верховній Раді України, передає прес-служба Кабінету міністрів.

"Підтримайте бюджет на 2017 рік, який уряд подав чи не вперше вчасно, підтримайте супроводжуючі закони, які дадуть можливість встановити соціальну справедливість - і з 1 січня 2017 року люди по-справжньому відчують нашу з вами підтримку, заради якої ми з вами сюди обиралися і заради якої ми сьогодні працюємо у владі", - зазначив прем’єр.

При цьому він підкреслив, що деякі політичні сили будуть робити все для того, щоб не допустити прийняття бюджету на 2017 рік і тим самим запустити процес інфляції у країні та руйнації національної економіки.

Нагадаємо, ВР отримала доопрацьований проект державного бюджету на 2017 рік. Про це свідчить інформація на сторінці відповідного законопроекту №5000 на сайті парламенту.