ua en ru

Гройсман закликав нардепів активніше працювати над законопроектами до їх розгляду в Раді

Гройсман закликав нардепів активніше працювати над законопроектами до їх розгляду в Раді Фото: Володимир Гройсман

Спікер закликає налагодити роботу фракцій із комітетами

Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман закликав народних депутатів активніше працювати над законопроектами до їх винесення на розгляд до сесійної зали парламенту. Про це спікер парламенту заявив сьогодні в ході погоджувальної ради депутатських груп і фракцій, передає кореспондент РБК-Україна.

"Перша половина вівторка у нас одна на пленарному тижні, і ми не можемо всі закони переносити на першу половину вівторка. Тому нам потрібно так налагодити роботу із фракціями, з комітетами, щоб ми з вами повноцінно працювали і у вівторок, і в середу, і в четвер, і в п'ятницю для прийняття відповідних рішень, і щоб ми більше працювали в комітетах абсолютно публічно... І фіналізація законотворчої роботи має бути в сесійній залі, а не в залі тільки починати міркувати над тим чи іншим законом, тому просив би провести відповідно збори фракцій і комітетів і налагодити роботу", - заявив Гройсман.

Нагадаємо, раніше спікер парламенту запропонував подовжити роботу другої сесії Ради, яка, згідно з календарним планом, закінчується 17 липня.