ua en ru

Гройсман закликав міністрів "не вводити в оману" Яценюка

Гройсман закликав міністрів "не вводити в оману" Яценюка Фото: Володимир Гройсман (праворуч) і Арсеній Яценюк

Спікер заговорив про те, що іноді урядові законопроекти готуються неякісно

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман закликав міністрів "не вводити в оману" прем'єр-міністра Арсенія Яценюка. Про це спікер парламенту заявив сьогодні під час засіданні погоджувальної ради, передає кореспондент РБК-Україна.

"Шановні панове міністри, не вводьте в оману прем'єр-міністра країни. Краще співпрацюйте з комітетами, народними депутатами. Ви чули заяву прем'єр-міністра про те, що майже 100 законів не прийнято. Але ви ж інформуйте прем'єр-міністра про те, що іноді закони готуються неякісно... Я думаю, що український парламент, незалежно від фракцій і партій, демонстрував і демонструє сьогодні готовність прийняття найбільш відповідальних рішень. Але єдина вимога українського парламенту - ці рішення мають бути якісні і відкритими для депутатів, зрозумілими", - сказав Гройсман.

"Закликаю сьогодні міністрів, членів Кабінету міністрів посилити свою взаємодію... з комітетами і фракціями європейського парламенту. Будь ласка, приходьте, презентуйте, відстоюйте свою позицію", - заявив спікер парламенту.

Нагадаємо, як заявив сьогодні Гройсман, цього тижня нардепи мають завершити реформу правоохоронної системи.