ua en ru

Гройсман закликав коаліцію і опозицію об'єднатися заради ухвалення рішень

Гройсман закликав коаліцію і опозицію об'єднатися заради ухвалення рішень Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Нардепи мають об'єднатися заради ухвалення рішень, які зроблять Україну успішною

Депутати Верховної Ради України від коаліції та опозиції мають об'єднатися заради ухвалення рішень, які зроблять Україну успішною. Про це сьогодні на пленарному засіданні парламенту заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я сьогодні прошу вас і закликаю всіх нас об'єднатися і спільно зробити ці зміни, припинити займатися постійними чварами. Ми маємо з вами шанс зробити Україну успішною", - заявив Гройсман.

Маю честь звернутися до Верховної Ради з нагоди початку нової сесії. Нова сесія – це можливості. За багато років громадяни не раз відчували розчарування. Сьогодні саме від нас з вами: від Президента, Парламенту і Уряду - залежить те, як буде жити громадянин України сьогодні і завтра. За три роки, які минули після Революції Гідності, нам вдалося стабілізувати економіку, маємо паростки зростання, але цього недостатньо. Наш обов’язок - провести зміни, яких люди очікують десятиліттями. Сьогодні ми найближче знаходимось до рішень, які дадуть можливість українцям отримати якісну пенсію, якісну освіту і систему охорони здоров’я, отримати врешті-решт доступ до якісного і справедливого правосуддя. Сьогодні закликаю всіх об’єднатися. Я багатьох знаю у цій залі. Знаю, що ви прийшли не руйнувати, а створювати. Я боротимуся за спільний успіх і хочу, щоб ми боролися разом: коаліція, опозиція, позафракційні народні депутати – всі ті, хто серцем вболіває за Україну! Переконаний, що наші рішення, які дорівнюють 226 голосів, наблизять успіх, який відчує кожен український громадянин.

Опубліковано Volodymyr Groysman 5 вересня 2017 р.

Прем'єр зазначив, що за успіх України мають боротися разом коаліція, опозиція та позафракційні депутати.

Нагадаємо, голова ВР Андрій Парубій заявив, що національна безпека і оборона повинні бути пріоритетами роботи сьомої сесії Верховної Ради України восьмого скликання. "Пріоритетом номер один для українського парламенту на цю сесію повинна залишатися національна безпека і оборона, це наш головний пріоритет. Це збереження нашої державності, це збереження України", - заявив Парубій.