ua en ru

Гройсман: президент не пропонував мені посаду прем'єра

Гройсман: президент не пропонував мені посаду прем'єра Фото: Володимир Гройсман

Гройсману не надходило таких пропозицій ні від Порошенка, ні від коаліції

Спікер парламенту Володимир Гройсман заявляє, що президент Петро Порошенко не пропонував йому посаду голови Кабінету міністрів України. Про це голова Ради сказав у відповідь на запитання кореспондента РБК-Україна.

"На даний момент жодних пропозицій щодо Гройсмана Володимира Борисовича для того, щоб обійняти посаду прем'єр-міністра до мене не надходили. Ні від президента, ні від коаліції,ні від народних депутатів", - зазначив спікер ВР.

Він додав, що є головою парламенту і намагається сумлінно виконувати свої функції.

"Постійно мені хтось хоче знайти якусь іншу роботу. Я сьогодні є голова Верховної Ради України. Я намагаюсь сумлінно виконувати ті функції, які покладені на голову парламенту", - сказав Гройсман.

Нагадаємо, мер Львова Андрій Садовий в інтерв'ю РБК-Україна заявляв, що Порошенко хотів би бачити Гройсмана на посаді голови уряду. "Гройсман, не знаю, чи хоче він, але Порошенко дуже хоче, щоб той був прем'єром. Адже він його дуже добре знає. В принципі ... Гройсман - прем'єр, Оксана Сироід (фракція "Самопомочі") - глава парламенту. Цікавий варіант", - розказав Садовий.