ua en ru

Гройсман презентував у Раді "електронний протокол"

Гройсман презентував у Раді "електронний протокол" Фото: Володимир Гройсман

Тепер на сайті Ради доступна детальна інформація про роботу нардепів

З 2 червня 2015 р.на сайті Верховноі Ради запрацював додатковий сервіс "електронний протокол". Відповідна вкладна знаходиться у розділі "Законотворчість". Про це заявив голова Верховної Ради України Володимир Гройсман сьогодні в ході пленарного засідання парламенту, передає кореспондент РБК-Україна.

"В "законотворчості" з'явився новий сервіс - електронний протокол. Прошу, зверніть увагу. Коли ми зайдемо на його, у нас є календарній план - календар нашої роботи і весь наш день робочий, починаючи від порядку денного і закінчуючи аудіо, відеофайлами та результатами голосування, повністю переведений в електронний режим. У будь-який момент ми можемо подивитися питання порядку денного, доповідь по ньому, текстову частину, як хто по ньому голосував і т .д.", - сказав Гройсман

Він підкреслив, що цей сервіс може бути дуже результативним в роботі Верховної Ради України.

Зазначимо, що швидкий доступ до найбільш актуальної інформації електронного протоколу також можна отримати з допомогою з'явилася на головній сторінці сайту Верховної Ради плашки "Голосування за день". Зокрема, вона дозволяє переглянути статистику голосувань за останній пленарний день, містить топ лідерів і антилідерів цих голосувань, а також дає можливість докладніше ознайомитися з останніми п'ятьма голосуваннями.

Нагадаємо, МВС хоче ввести систему "електронного протоколу".