ua en ru

Гройсман побажав українцям вдалого року і мирного неба

Гройсман побажав українцям вдалого року і мирного неба Фото: Володимир Гройсман (скріншот відео)

Прем’єр-міністр привітав українців із Новим роком

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман пообіцяв, що уряд у новому році продовжуватиме важливі перетворення в соціальній та економічній сфері та подякував українцям за віру в потенціал і успішне майбутнє країни. Про це йдеться в новорічному привітанні прем’єра.

"Дякую всім громадянам, які своїми працею і талантом, активністю та цілеспрямованістю змінюють нашу країну, вірять у її потенціал та успішний завтрашній день! Особливу подяку висловлюю нашим бійцям, які захищають Батьківщину від зовнішньої агресії", - зазначив Гройсман.

Крім того у зверненні до громадян України з нагоди Нового року він підбив підсумки діяльності свого Кабміну за минулий рік та пригадав його здобутки.

"У новому році ми продовжимо важливі і глибинні перетворення в соціальній, економічній та інших сферах. Наше завдання – зробити так, щоб економічний поступ приводив до покращення життя українців", - наголосив прем’єр.

Наостанок Гройсман побажав українцям вдалого року і мирного неба.

"Нехай в українських домівках завжди панує тепло та затишок, а серця сповнюються лише світлими і яскравими почуттями! Міцного здоров’я, матеріального благополуччя та мирного неба над усією Україною!", - йдеться у зверненні.

З Новим 2018 Роком

Вітаю, дорогі українці! Кожному з вас щиро дякую, що весь 2017 рік ми разом змінювали Україну, робили її кращою, комфортнішою для життя. Бажаю оптимізму, віри у власні сили і в наше майбутнє! Миру, любові та злагоди кожній родині! З Новим Роком!

Опубліковано Volodymyr Groysman 31 грудня 2017 р.

Нагадаємо, у новорічному привітанні президент України Петро Порошенко заявив, що після кількох років кризи, яку спричинила війна, країна рухається до відновлення та розвитку та подякував усім українцям за досягнення України в 2017 році.