ua en ru

Гройсман доручив перевірити підготовку Держспецзв'язку і НАЗК до запуску е-декларування

Гройсман доручив перевірити підготовку Держспецзв'язку і НАЗК до запуску е-декларування Фото: прем'єр-міністр України Володимир Гройсман

Перевірку проведуть міністр Кабміну Саєнко та голова Нацагенства з питань держслужби Ващенко

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман доручив перевірити підготовку посадових осіб адміністрації Держспецзв'язку та Національного агентства з протидії корупції до запуску електронного декларування 15 серпня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Кабміну.

Повідомляється, що Гройсман доручив перевірити підготовку до запуску системи електронного декларування міністру Кабміну Олександру Саєнку та главі Нацагенства з питань державної служби Костянтину Ващенку.


"Прошу забезпечити термінове проведення перевірки належного виконання посадовими особами Адміністрації Держспецзв'язку та Національного агентства з питань запобігання корупції заходів по запуску з 15 серпня системи подання та оприлюднення декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування", - йдеться в дорученні Гройсмана

Нагадаємо, раніше міністр фінансів України Олександр Данилюк заявив, що запуск електронного декларування без атестата може зірвати транш МВФ.