ua en ru

Гройсман не підтримує дочасні вибори Ради

Гройсман не підтримує дочасні вибори Ради Фото: Володимир Гройсман

На думку спікера, попри певні проблеми у ВРУ відбуваються внутрішні реформи

Спікер Верховної Ради України (ВРУ) Володимир Гройсман не підтримує позачергові вибори парламенту, передає прес-служба ВР.

"Коли говорять про перевибори, я можу сказати, що сьогодні у рамках діючої Верховної Ради є абсолютно здоровий глузд для того, щоб її об'єднати і приймати відповідні рішення... Розумію, що хтось, можливо, розхитує ситуацію щодо дочасних виборів, але навряд чи вони можуть привнести нову якість в український парламент", - вважає голова ВР.

Спікер зауважив, що попри певні проблеми у Раді відбуваються внутрішні реформи, систематизується робота, запроваджуються нові електронні сервіси. "Верховна Рада просто зобов'язана якісно робити свою справу", - сказав він.

Крім того, Гройсман повідомив, що 24 листопада заплановано провести "день децентралізації і дерегуляції адміністративних послуг", а також розглянути закон про державну службу, 26 листопада - "день освіти".

Нагадаємо, раніше голова ВР заявив, що зміни в Конституцію України в частині правосуддя Верховна Рада України повинна прийняти у другому читанні до березня 2016 року.