ua en ru

Гройсман: пенсії всім військовим будуть перераховані з 1 січня

Гройсман: пенсії всім військовим будуть перераховані з 1 січня Фото: Володимир Гройсман (РБК-Україна, Віталій Носач)

Військові будуть мати високі пенсії та високі привілеї в Україні

Глава Кабінету міністрів України Володимир Гройсман заявив, що пенсії всім військовим пенсіонерам будуть перераховані з першого січня. Про це заявив голова Кабміну під час години запитань до уряду у Верховній Раді, передає "Урядовий портал".

"Всім військовим пенсіонерам пенсії будуть перераховані з 1-го січня. Неважливо, коли буде прийнятий закон. Всім, хто заслужив підвищену пенсію - ми перерахуємо її. Ми поважаємо захисників України. Вони будуть мати високі пенсії та високі привілеї в Україні. Це політика відповідальності", - підкреслив глава уряду.

Всім військовим пенсіонерам пенсії будуть перераховані з 1-го січня. Неважливо, коли буде ухвалено закон. Про це заявивши ...

Опубліковано Урядовий портал 9 лютого 2018 р.

Нагадаємо, Верховна Рада України проголосувала за законопроект №7429 "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" щодо призначення дострокової пенсії за віком членам сімей загиблих (померлих) внаслідок поранення, каліцтва, контузії або інших ушкоджень здоров'я, одержаних під час участі в Революції Гідності.