ua en ru

Гройсман відкрив засідання Ради

Гройсман відкрив засідання Ради Фото: Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман

У сесійній залі зареєструвалося 296 нардепів.

Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман відкрив пленарне засідання парламенту.У сесійній залі зареєструвалося 296 нардепів.

"Прошу займати свої місця, ми можемо розпочинати роботу", - заявив Гройсман.

Засідання Ради почалося з блокування трибуни.

Згідно порядку денному, Верховна Рада сьогодні розгляне включення до порядку денного законопроект № 2389 від 19 березня 2015 р. про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо проходження військової служби у Збройних силах України (ЗСУ) іноземцями та особами без громадянства. Про це повідомляється у парламентському порядку денному.

Рада також планує розглянути включення до порядку денного законопроекту № 2154 від 19 лютого 2015 р. про внесення змін до закону України "Про Статут внутрішньої служби Збройних Сил України" щодо використання персональних пристроїв безпроводового доступу.

Крім того, нардепи планують розглянути включення до порядку денного проекту постанови № 2613 від 9 квітня 2015 р. про внесення змін до постанови Верховної Ради України "Про обрання голів, перших заступників, заступників голів, секретарів, членів комітетів Верховної Ради України восьмого скликання та обрання голови, першого заступника, заступників голови, секретаря та членів Спеціальної контрольної комісії Верховної Ради України з питань приватизації".

Нагадаємо, в Україні опублікований закон про залучення у військовий резерв демобілізованих.