ua en ru

Гройсман оголосив про обрання Тетерука першим заступником голови фракції "Народний фронт"

Гройсман оголосив про обрання Тетерука першим заступником голови фракції "Народний фронт" Джерело фото:twitter.com/НикВести
Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман оголосив про обрання народного депутата Андрія Тетерука першим заступником голови депутатської фракції "Народний фронт".

Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман оголосив про обрання народного депутата Андрія Тетерука першим заступником голови депутатської фракції "Народний фронт". Про це він повідомив на засіданні Ради, передає кореспондент РБК-Україна.

"Відповідно до статті 60 регламенту Верховної Ради, повідомлю про обрання народного депутата Тетерука Андрія Анатолійовича першим заступником голови депутатської фракції "Народний фронт" у Верховній Раді восьмого скликання", - заявив Гройсман.

Також він повідомив про обрання народних депутатів України Юрія Берези, Миколи Мартиненка, Андрія Іванчука, Сергія Пашинського, Максима Бурбака та Вікторії Сюмар заступниками голови депутатської фракції "Народний фронт" у Верховній Раді України восьмого скликання.

Нагадаємо, 27 листопада 2014 р. Гройсман оголосив про створення в Раді восьмого скликання парламентських фракцій.