ua en ru

Гройсман назвав першочергові завдання щодо ліквідації наслідків вибухів під Вінницею

Гройсман назвав першочергові завдання щодо ліквідації наслідків вибухів під Вінницею Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Кабмін виділить 100 млн гривень на ліквідацію наслідків вибухів

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман назвав першочергові завдання по ліквідації наслідків пожежі на військових складах у Вінницькій області. Про це він розповів на відкритті засідання штабу в Калинівці, передає "Урядовий Потртал".

Відкриваючи засідання штабу, Гройсман подякував всі служби, які оперативно та ефективно провели усі роботи з локалізації пожежі, евакуації людей з небезпечних територій, а також ліквідації наслідків вибухів.

"Спасибі всім тим, хто з перших хвилин почав локалізацію пожежі. Найголовніше - всі живі. Ми все відновимо, відновимо, ні одного потерпілого не залишимо без уваги. І тому зараз стоїть завдання - якісно організувати відновлення всіх приміщень, шкіл, інфраструктурних об'єктів, - сказав глава уряду.

Причини події, підкреслив прем'єр, встановить слідство.

Повідомляється, що в Калинівці разом з головою уряду перебуває Міністр фінансів України Олександр Данилюк - з метою оперативного вирішення питань виділення коштів з держбюджету на проведення відновлювальних робіт.

Нагадаємо, раніше Гройсман заявив, що Кабмін України виділить 100 млн гривень на ліквідацію наслідків вибухів на складі боєприпасів під Вінницею.