ua en ru

Гройсман анонсував відкриття нового митного простору в Одесі 1 серпня

Гройсман анонсував відкриття нового митного простору в Одесі 1 серпня Фото: Володимир Гройсман

Гройсман також заявив, що уряд підтримає кадрові призначення на Одеській митниці

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман пообіцяв, що відкриття проекту "Відкритий митний простір" відбудеться 1 серпня 2016 року. Про це прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив під час робочої поїздки в Одеську область, повідомляє "Траса Е-95".

Гройсман також заявив, що уряд підтримає кадрові призначення на Одеській митниці та забезпечить завершення будівництва митного терміналу Одеського морвокзалу.


"Кадрові позиції вносьте - призначать. Друга позиція, будівництво - ми домовилися з вами, що до 1 серпня ви завершуєте, ми профінансуємо. Ми готові в якості експерименту вас підтримати супроводжувати будь-який інформаційний продукт. Три позиції, які ми готові зробити абсолютно без будь-яких зволікань", - заявив Гройсман.

Він також заявив, що для наведення порядку на українській митниці залишилось 2 місяці і один тиждень.

"Я хочу отримати від вас реальну систему, яка буде запобігати контрабанді, яка буде призначати реальну митну вартість, за якою державний бюджет буде наповнюватися, білий імпортер буде відчувати себе комфортно", - заявив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів України ухвалив рішення про приватизацію ПАТ "Одеський припортовий завод".