ua en ru

Гройсман не прийде на урочисте засідання Ради

Гройсман не прийде на урочисте засідання Ради Фото: Володимир Гройсман

Спікер Ради захворів

Спікер Верховної Ради України Володимир Гройсман не прийде через хворобу на урочисте засідання Верховної Ради в зв'язку з Днем пам'яті та примирення, присвячений жертвам Другої світової війни 1939-1945 рр. Про це він написав у своєму Facebook.

"70 років тому, саме в цей день, було встановлено мир в Європі. В цьому році ми вперше з усіма народами Європи спільно відзначаємо цю дату, ввівши в Україні День пам'яті і примирення. Схиляємо голову перед усіма, хто боровся за перемогу в Другій світовій війні, віддаємо шану подвигу українського народу за його внесок у перемогу Антигітлерівської коаліції, пам'ятаємо, скільки невинних жертв принесла ця страшна війна. У ВР завтра відбудеться урочисте засідання. Мені дуже шкода, що я захворів і не зможу його провести, але на наступному пленарному тижні обов'язково буду "в строю", - заявив він.

Завтра - важливий день. 70 років тому, саме у цей день, було встановлено мир у Європі. Цього року ми вперше з усіма наро...

Posted by Volodymyr Groysman on 7 травня 2015 р.

Нагадаємо, згідно з рішенням Верховної Ради від 9 квітня 2015 р. в Україні 8 травня відзначається День пам'яті жертв Другої світової війни.