ua en ru

У Греції пором з 198 пасажирами врізався в причал, є поранені

У Греції пором з 198 пасажирами врізався в причал, є поранені Фото: пором Achaeos (GreekReporter twitter)

Спроба пришвартуватися закінчилася аварією

В Греції пасажирський пором з 198 пасажирами на борту протаранив причал у порту острова Ангістрі. Про це повідомляє видання Ekathimerini.

За інформацією видання, пором Achaeos, який обслуговує маршрут Егіна - Пірей, намагався пришвартуватися в порту острова Ангістрі в Саронічній затоці, проте замість цього врізався в причал.

Як повідомляється, інцидент стався близько 12.40 за місцевим часом, в результаті аварії постраждало п'ять осіб. Постраждалих направили в лікарню в Егіна. Четверо з них після надання допомоги покинули лікарню.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, в 2017 році, в американському штаті Массачусетс при аварії швидкісного порома, який намагався пришвартований до причалу, постраждало 18 людей.

Так, інцидент стався в гавані Hyannis Порт на півдні штату. Пором врізався причал, після чого застряг на скелях. Судно дало течу. Екстрені служби евакуювали пасажирів, 15 з яких були госпіталізовані. Ще три людини були оглянуті на місці. Пором був відправлений на ремонт. Як повідомлялося, ймовірною причиною аварії називається погана погода і хвилювання на морі.