ua en ru

Громадянка Іраку з дітьми намагалася потрапити в Україну за підробленими турецькими паспортами

Громадянка Іраку з дітьми намагалася потрапити в Україну за підробленими турецькими паспортами Фото: прикордонник (dpsu.gov.ua)

Жінку й дітей видворили з України

Громадянка Іраку з дітьми намагалася потрапити до України за підробними турецькими паспортами. Про це повідомила Державна прикордонна служба України (ДПСУ).

"Сьогодні вночі до міжнародного пункту пропуску для авіаційного сполучення "Одеса" рейсом зі Стамбула прибула громадянка Туреччини з двома дітьми. На паспортний контроль вона надала турецькі паспорти. Однак у ході перевірки документів інспектор засумнівався у їх дійсності і, як виявилося, небезпідставно, адже поглиблена перевірка документу подорожуючої підтвердила факт підробки персональних даних на інформаційній сторінці", - розповіли в ДПСУ.

Під час проведення огляду багажу затриманої правоохоронці виявили три паспортних документи громадян Іраку, які належать жінці та її дітям.

"Навіть з цими паспортами було не все гаразд, адже вони містили підроблені візові етикетки України. Прикордонники відмовили іракській "винахідниці" в пропуску через державний кордон, підроблені паспорти Туреччини вилучили, а справжні - іракські - прикрасили штампами, які засвідчують "заборону в’їзду в Україну" терміном на 3 роки", - зазначили прикордонники.

Жінку й дітей видворили з України.

Нагадаємо, у Сумській області на кордоні з Росією прикордонники затримали 12 незаконних мігрантів.