ua en ru

На кордоні з Україною РФ встановлює паркан

На кордоні з Україною РФ встановлює паркан Ілюстративне фото (dpsu.gov.ua)

Прикордонники РФ встановлюють паркан на ділянці спільного користування

В Луганській області на українсько-російському кордоні прикордонники РФ встановлюють паркан. Про це повідомляє 5 канал.

Огорожа має відділяти українське село Мілове й російське Чорткове. Будівельні роботи відбуваються на вулиці Дружби Народів, яка з 1991 року є ділянкою спільного користування.

Заступник начальника відділу прикордонної служби "Мілове" Микола Ферин повідомив, що після закінчення робіт по встановленню паркану рух буде здійснюватись по російській території виключно їх громадянами.

"Якщо вони матимуть наміри перетнути кордон, це вони можуть зробити в міждержавному місцевому пункті пропуску", - розповів Ферин.

Також був змінений рух на трасі Мілове-Зоринівка, в якої ділянка чотирьох кілометрів пролягала по території РФ. Наприкінці серпня російська війська встановили на дорозі попереджувальні знаки.

Нагадаємо, на кордоні з Україною польські митники почали "тихий страйк. За інформацією Профспілкового комітету Митної служби Республіки Польща, польські митники почали т. з. "тихий страйк", що може призвести до збільшення черг і тривалості проходження митних процедур при перетині українсько-польського кордону в автомобільних і піших пунктах пропуску