ua en ru

На кордоні з РФ в Луганській обл. на фугасі підірвався прикордонний наряд, є поранені

На кордоні з РФ в Луганській обл. на фугасі підірвався прикордонний наряд, є поранені Фото: українські прикордонники

Тука допускає, що фугас могли закласти диверсанти з території РФ

У Луганській області на кордоні з Російською Федерацією на фугасі підірвався наряд прикордонників, в результаті чого троє військовослужбовців отримали поранення. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Луганської обласної військово-цивільної адміністрації в Facebook.

Повідомляється, що в селі Красна Талівка Станично-Луганського району на кордоні з РФ 14 жовтня під час об'їзду на автомобілі "Краз" прикордонної території підірвалися 9 бійців на фугасі.

"В результаті отримали поранення троє військовослужбовців 1-ї застави прикордонної комендатури швидкого реагування з місцем дислокації в Харкові, які були прикомандировані до Луганського прикордонного загону. Постраждалих доставили в Біловодську райлікарню, де їм надається допомога", - йдеться в повідомленні.

За словами голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгія Туки, фугас могли закласти диверсанти з території РФ.

У Красній Талівці на фугасі дістали поранень троє бійців У с. Красна Талівка Станично-Луганського району, що знаходит...

Posted by Луганська обласна державна адміністрація on 14 октября 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Станиці Луганській на розтяжці підірвалися два бійця АТО.