ua en ru

На кордоні з Придністров'ям контрабандист протаранив авто Нацгвардії, поранений військовий

На кордоні з Придністров'ям контрабандист протаранив авто Нацгвардії, поранений військовий Фото: кордон з Придністров'ям

Нацгвардейцы намагалися не пустити контрабанду на територію України

На кордоні з Придністров'ям 25 червня контрабандист протаранив автомобіль Національної гвардії України, в результаті чого один з українських військовослужбовців отримав важкі поранення. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Нацгвардії.

"На кордоні України з невизнаною Придністровською Молдавською республікою контрабандист на мікроавтобусі "Віто" протаранив автомобіль з військовослужбовцями Нацгвардії. В результаті один військовослужбовець отримав важку черепно-мозкову травму", - йдеться в повідомленні.

Подія сталася близько 17:00 25 червня. Після отримання інформації про контрабанду у великих обсягах військовослужбовці Нацгвардії намагалися не пропустити через кордон мікроавтобус.

"Перекривши водія цього транспортного засобу шлях для просування через кордон, нацгвардейцы стали, по суті, мішенню, і водій-порушник протаранив українських вояків", - повідомили в Нацгвардії.

При цьому контрабандист був затриманий.

Нагадаємо, у Львові військовий Нацгвардії скоїв наїзд на дитину.