ua en ru

На кордоні з Кримом відбулися зіткнення між учасниками блокади і Нацгвардією

На кордоні з Кримом відбулися зіткнення між учасниками блокади і Нацгвардією Фото: на кордоні з Кримом відбулися зіткнення між учасниками блокади і Нацгвардією

Постраждали 7-10 чоловік, але за допомогою до медиків вони не зверталися

На кордоні з Кримом відбулися зіткнення між учасниками блокади півострову і Національною гвардією України, є постраждалі. Про це повідомила заступник керівника центрального інформаційного центру "Правого Сектора" Варвара Черноіваненко, передає "112 Україна".

"Зараз стоять нацгвардейці з одного боку, в 2 ряди, навпроти них стоять активісти громадянської блокади, представники ПС та інших добровольчих формувань. НГ не збирається відходити від опори, до цього на активістів наставляли автомати, били активістів, літніх кримських татар і навіть жінок, били ногами. Весь район села Чаплинка патрулюється машинами НГ, сюди не впускають і не випускають машини", - повідомила Черноіваненко.Як повідомила представник ПС, постраждали 7-10 чоловік, але за допомогою до медиків вони не зверталися, оскільки "перебувають у стані афекту".

На кордоні з Кримом відбулися зіткнення між учасниками блокади і Нацгвардією

Фото: Нацгвардія на кордоні з Кримом

На кордоні з Кримом відбулися зіткнення між учасниками блокади і Нацгвардією

Фото: учасники блокади Криму

Раніше стояли разом на блокпостах. Тепер наставили зброю на учасників блокади. Міліція на чолі з Илья Кива тепер по іншу сторону. Це Чаплинка зараз.

Posted by Elvina Seitbullaeva on 21 ноября 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що кримськотатарський журналіст Осман Пашаєв повідомляє про те, що група озброєних людей у ​​формі чинять тиск на учасників громадянської блокади окупованого Криму.