ua en ru

ГПУ завершила розслідування справи екс-міністра енергетики Ставицького

ГПУ завершила розслідування справи екс-міністра енергетики Ставицького Фото: Едуард Ставицький (facebook.com eduard.stavytskiy)

Ставицькому та його захисту відкрили доступ до матеріалів заочного розслідування

Генеральна прокуратура України завершила розслідування справи екс-міністра енергетики Едуарда Ставицького. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГПУ.

Повідомляється, що прокуратура завершила досудове розслідування, в якому Ставицький є підозрюваним у привласненні і розтраті майна, службовій підробленні та підробці документів. Також повідомляється, що захисту Ставицького відкрили доступ до матеріалів заочного розслідування.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ГПУ буде просити суд про заочне засудження Ставицького, який переховується в Ізраїлі.

Едуард Ставицький обіймав посаду міністра енергетики України в період президентства Віктора Януковича. Навесні 2014 року проти нього відкрили кримінальну справу за підозрою в розкраданні та оголосили в розшук. За даними ЗМІ, він переховується в Ізраїлі, де отримав громадянство та змінив прізвище. Українська сторона направляла в Ізраїль запити про екстрадицію колишнього міністра.