ua en ru

ГПУ повідомила про підозру екс-главі МінАПК Присяжнюку

ГПУ повідомила про підозру екс-главі МінАПК Присяжнюку Фото: Микола Присяжнюк (УНІАН)

Екс-міністра підозрюють у незаконній приватизації приміщення відомства

Генеральна прокуратура України (ГПУ) повідомила про підозру колишньому міністру аграрної політики продовольства Миколі Присяжнюку у справі про незаконну приватизацію державного майна. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

Повідомляється, що сьогодні,12 червня, колишньому міністру аграрної політики та продовольства України Миколі Присяжнюку та ще двом особам повідомлено про підозру у вчиненні незаконної приватизації та подальшої легалізації державного майна - приміщення, що належав міністерству аграрної політики та продовольства площею 516,6 кв. м по вул. Хрещатик, 24 в Києві.

Управлінням ГПУ з розслідування злочинів, вчинених злочинними організаціями, проводиться досудове розслідування у кримін...

Опубліковано Ларисою Сарган 12 червня 2017 р.

"У підозрюваних в організації та виконанні цього злочину, а також у посадових осіб Фонду державного майна України, проведено ряд обшуків. У кримінальному провадженні на незаконно приватизоване майно накладено арешт. Досудове розслідування триває", - зазначила Сарган.

Нагадаємо, в травні Верховна Рада України провалила голосування за проект постанови про введення санкцій проти екс-президента Віктора Януковича і його чиновників.