ua en ru

ГПУ вирішила переглянути рішення про призначення прокурором Львівської області Гураля

Генеральна прокуратура за зверненням голови Львівської обласної державної адміністрації Ірини Сех вирішила переглянути рішення про призначення прокурором Львівської області Володимира Гураля.

Генеральна прокуратура за зверненням голови Львівської обласної державної адміністрації Ірини Сех вирішила переглянути рішення про призначення прокурором Львівської області Володимира Гураля. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Генеральної прокуратури.

"У своєму зверненні голова Львівської ОДА зазначає, що призначення Володимира Гураля на посаду прокурора Львівської області викликало незадоволення та спротив громадськості, які грунтуються на негативній суспільній оцінці попередньої діяльності чиновника", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, представники Самооборони, зокрема, "афганської сотні" 7 березня 2014 р. зірвали церемонію представлення нового прокурора Львівської області Володимира Гураля у Палаці залізничників. Як заявив представник Самооборони Ігор Коцюруба, невдоволення "афганської сотні" викликало те, що призначення нового прокурора Львівської області відбулося без будь-якого обговорення з суспільством.