ua en ru

ГПУ розслідує факт підробки документів на з'їзд адвокатів України

ГПУ розслідує факт підробки документів на з'їзд адвокатів України Фото: ГПУ

Кримінальне провадження розпочато за зверненням нардепів

Генеральна прокуратура України (ГПУ) розпочала кримінальне провадження за зверненням народних депутатів України щодо підробки протоколів регіональних зборів адвокатів Донецької області, які повинні були проводитися в містах Краматорську, Маріуполі та Слов'янську, а також підробки протоколу конференції адвокатів Донецької області, на підставі яких визначені делегати на з'їзд адвокатів України, де будуть обиратися представники Вищої ради юстиції та Вищої кваліфікаційної комісії суддів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГПУ на Facebook..

Відомості про кримінальне правопорушення з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 358 (підробка документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) КК України внесено до ЄРДР.

ГЕНПРОКУРАТУРА РОЗПОЧАЛА ДОСУДОВЕ РОЗСЛІДУВАННЯ ЗА ФАКТОМ ПІДРОБЛЕННЯ ПРОТОКОЛІВ РЕГІОНАЛЬНИХ ЗБОРІВ ТА КОНФЕРЕНЦІЇ АДВО...

Posted by Генеральна прокуратура України on 24 квітня 2015 р.

Нагадаємо, раніше в Києві невідомі люди в камуфляжній формі не пускали київську делегацію адвокатів на ІІІ З'їзд адвокатів України.