ua en ru

ГПУ доручила поліції розслідувати причетність Димінського до смертельної ДТП, - нардеп

ГПУ доручила поліції розслідувати причетність Димінського до смертельної ДТП, - нардеп Фото: ДТП за участю кортежу Димінського (facebook.com MVS.LVIV)

Слідство спростувало причетність охоронця Димінського до смертельної ДТП

Генеральна прокуратура України передала поліції розслідування можливої причетності бізнесмена Петра Димінського до смертельної ДТП у Львівській області. Про це у Facebook повідомив нардеп від "Народного фронту", член колегії МВС України Антон Геращенко.

"Сьогодні вранці слідство законним чином отримало незаперечні докази того, що за кермом автомобіля Mercedes був точно не 43-річний охоронець Петра Димінського, який взяв провину за смертельну ДТП на себе", - повідомив Геращенко.

За його словами, ГПУ закріпила підслідність розслідування можливої причетності Димінського до загибелі Наталі Трили за поліцією.

"За годину Петро Димінський, який на сьогоднішній день поки ще має статус свідка, вилетів на приватному літаку зі Львова до Женеви. Попереджаю Петра Димінського, що якщо ви завтра не з'явитеся на допит до слідчого і не здасте для експертизи пробу вашої ДНК, це може бути непрямим доказом того, що за кермом Mercedes був зовсім не ваш 43-річний охоронець", - додав Геращенко.

Петр, вернись пока не поздно ! В понедельник утром Пётру Дыминскому была официально вручена повестка на допрос и он был...

Опубліковано Антоном Геращенком 22 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львові суд заарештував причетного до ДТП охоронця місцевого бізнесмена Димінського. Зазначимо, смертельна аварія сталася 18 серпня у Львівській області. В результаті ДТП загинула молода жінка.